Home   -   Activiteiten & Agenda  -   Spiritueel Consult   -   Rituelen  -   Cerridwen   -   Contact
nieuwsmenu
 

Sinds kort mogelijk:
Healing, reading en medium
Zie spiritueel consult


Vernieuwd:
Kringloop van Initaties
Zie activiteiten en agenda
nieuwsmenu
 

Spiritueel Consult

Healing   Reading   Medium   Coaching   Lichtwerk   Kristallen/Edelstenen   Psychometrie   Tarot   Pendel
Tarief en praktische informatie

Graag werk ik met dat wat nodig is en wat gewenst is. Omdat dit vaak vooraf niet in hokjes te vatten is, voeg ik het samen onder de naam: spiritueel consult. Bovendien lopen verschillende methodes door elkaar heen. Zo is het vrij logisch om een healing te doen als je bij een persoons-reading leest dat dat gewenst is.
Soms is een consult dan een mix van verschillende dingen, soms spreken we van te voren specifiek iets af om te doen, alles is mogelijk.

Hieronder heb ik een aantal methodes die ik gebruik beschreven. In basis werk ik graag nuchter en aards, en ondertussen hou ik me ook bezig met zaken die verre van aards zijn. Lees in de beschrijvingen wat je wilt lezen. Het kan fijn zijn om alleen de praktische kant te bekijken als je bang bent dat het te zweverig is. En als je juist diepgang zoekt, laat je dan inspireren.

Methoden

Healing

Alles bestaat uit energie. De mens dus ook. Energetische problemen (blokkades bijvoorbeeld) kunnen zich manifesteren in je lichaam onder andere door gezondheidsproblemen, in emoties/gevoelens en hoe je in je vel zit. En andersom ook. Als je lichamelijk en/of geestelijke problemen hebt, kan je energetisch lichaam beïnvloed worden hierdoor.
Healing is een vorm van energiewerk waarbij het energetisch lichaam van iemand beïnvloed wordt. Hieronder kan vallen: schoonmaken, weghalen energie die niet nu bij jou hoort, balanceren, opheffen blokkades, verhogen en meer.
Tijdens een healing kan van alles gebeuren wat iemand zelf ook als intens ervaart. Maar het kan ook simpelweg als een ontspannende behandeling worden ervaren waarbij je tot rust en tot jezelf komt.

Persoons-reading

Via een reading wordt informatie uitgelezen over jezelf, over themas die bij je spelen en wat zichtbaar is in jouw energie. Het geeft je inzicht in wat belangrijk is, het waarom erachter, welke belemmeringen je tegenhouden en wat je nodig hebt om hier iets mee te doen. Het kan een confrontatie met, een spiegel zijn van wat je al wist. Maar door het contact met het onderbewuste en hogere bewuste van jezelf kan ook inzichten geven waarvan je niet eens wist dat je het niet wist.

Medium-reading

Een medium krijgt boodschappen door uit de andere wereld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om contact te maken met overleden personen. Het is net zoal de persoons-reading het afstemmen op de energie en dit uitlezen via verschillende heldere zintuigen (bijvoorbeeld helderziendheid). Het is mogelijk via het medium te communiceren met iemand uit de andere wereld.

Lichtwerk

Licht is hogere energie, energie met hogere trilling. Een lichtwerker werkt met deze energie. Door te helpen lagere energie naar deze hogere energie te brengen, bijvoorbeeld een overledene te helpen oversteken, naar het licht te brengen. Of door hogere energie naar lagere energie te brengen, bijvoorbeeld steunende en helende energie brengen naar een rampgebied.

Coaching

Via gesprekken en andere coachingtechnieken krijg je handvaten om jezelf te helpen. Coaching gaat meer dan de andere methoden over realisatie en over de invloed van gedachten en gedrag.

Werktuigen

Bij een spiritueel consult kan puur met energie worden gewerkt, maar ook met behulp van werktuigen. Een voorwerp kun je inzetten wat inzetten ter ondersteuning van energiewerk, of het consult kun je om het werktuig heen laten draaien.

Kristallen/Edelstenen

Kristallen hebben het enorme vermogen om energie in alle vormen op te slaan. Een kristal bevat een geschiedenis tot een ver verleden, maar ook alle informatie die het uit verschillende tijd verzamelt heeft. Naast de sterke specifieke energie die ieder kristal heeft, is het ook mogelijk een intentie in een kristal op te slaan. Bijvoorbeeld de kracht om te reinigen of te helen. Door het inzetten van een kristal (behandeling, bij je dragen, en meer), kun je gebruik maken van zijn energie.

Psychometrie

Psychometrie is het lezen van een voorwerp om zo contact te krijgen met de persoon/personen of de situatie waaraan dit voorwerp verbonden is. Foto's en sieraden zijn bekende voorwerpen om dit mee te doen.

Tarot

Tarot is een deck van kaarten die volstaan met symbolische afbeeldingen. Deze symboliek is gebaseerd op symbolen die bij iedereen eenzelfde betekenis oproepen, maar kunnen anders zijn voor iemand individueel. Zo staat een hond voor trouw, maar als je ooit naar gebeten bent door een hond, zal een hond iets heel anders voor je betekenen. Aan de hand van een trekking en/of legging met een of meerdere kaarten, kun je inzicht krijgen in een gevraagd thema.

Pendelen

Een pendel is een gewichtje aan een touwtje of ketting dat heen en weer kan schommelen. Het patroon waarin de pendel beweegt, is de manier waarop je met de pendel kunt communiceren. Meestal stel je een vraag en krijg je antwoord via een ja- of nee- beweging, of door te pendelen boven een kaart waarbij de pendel een antwoord aanwijst.

Tarief en praktische info

Tarief: 50 euro per sessie (maximaal een uur).
Geld mag nooit een beperking zijn, informeer naar de mogelijkheden.

Locatie is in mijn praktijk aan huis (zie Contact).
Eventueel is een andere locatie, zoals bij iemand thuis, mogelijk. Hiervoor kunnen extra (reis)kosten bijkomen.